WörkoutMama

Tänk dig en föräldragrupp på BVC, fast där fokus ligger på dig och inte bebis. Hur kan du göra för att ta hand om dig själv? Hur ska du äta, röra på dig, sova?

Vi kommer att gå igenom ätande, vila och återhämtning, rörelse, stress och acceptans. Glädje och DU. Allt handlar om dig. Vad gör dig lycklig? Vad mår du bra av?

Jag kommer inte att säga exakt hur du ska äta, träna, sova osv. Utan du kommer att få utforska, reflektera och hitta vad som passar just dig. Under själva träffarna kommer vi bland annat att syssla med sharing, vi sitter i cirkel ibland två och två och delar med oss och lyssnar på varandras resa – du blir sedd och lyssnad på utan att bli dömd.

Vi kommer jobba med att reflektera, skriva och dela med oss. Fantastiska verktyg som gör att du lär dig lyssna på din egen kropp, ditt hjärta och din magkänsla. Jag kommer att hålla space och du får en stund att fokusera på dig själv och vad du behöver för att må bra.

Tänk dig det och att du får träna innan. Och inte heller med vem som helst utan med vinnaren av Guldhjärtat och tränaren av Biggest Loser- Pischa Strindstedt. Hon kommer att guida dig till säker träning så du kan bygga upp din kropp inifrån och ut. Det här är inget bootcamp utan det här är en 8 veckor lång kurs där du får lära dig att träna säkert och smart. Självklart är bebisar välkomna och även gravida kan vara med.

Vi ses på onsdagar kl. 11.00-13.00 i Pischas egna lokaler Wörkout the Center på Sveavägen. Vi tränar först och fyller sedan på med snacks och dryck medan vi går igenom veckans tema guidat av mig.

Nästa WörkoutMama startar onsdag den 22 maj, det vill ni inte missa. Info om anmälan kommer närmare men skicka gärna en intresseanmälan till hej@holisticmama.se för att säkra din plats. Dom tenderar att gå åt fort <3