Holistisk Coach

Holistisk betyder hel eller odelad och jag som Holistisk Coach har ett helhetstänk där alla bitar i livet är lika betydelsefulla och påverkar varandra.

Det handlar om ätande, rörelse, sömn och vila. Men också om hur vi spenderar vår fritid, jobb, våra relationer till andra och även till oss själva. Det handlar om varför vi gör saker och hur. Och om vad just du mår bra av.

Tillsammans går vi igenom dina bitar, ser hur du har det nu och hur du skulle vilja ha det. Du reflekterar och delar med dig av dina tankar och känslor medan jag lyssnar, vägleder och ger dig olika verktyg för att nå dina mål.

Success is liking yourself, liking what you do, and liking how you do it – Maya Angelou

Just nu erbjuder jag 3 månaders Coaching för endast 4500kr. Vi ses då var tredje vecka i 60 minuter. Möjlighet att dela upp betalningen på två eller tre fakturor finns.

Jag finns på plats i Stockholm eller så ses vi över videosamtal så du kan befinna dig vart som helst i världen.

Maila mig på hej@holisticmama.se eller fyll i formuläret nedan för en 15 minuters gratis session.

När jag skrev upp mig på cirkeln visste jag faktiskt inte vad jag skrev upp mig på men snabbt märkte jag ändå hur bra det var att komma in i det tankesättet jag saknat… Jag tycker övningarna varit bra även om det har varit svårt att få till det ibland så fick det mig att tänka mer på alla valen jag gör och de valen jag inte gjort, att fokusera mer på nuet och hur jag mår. Få kontakt med kroppen och våga känna efter och slappna av. – Annika

Jag ger cirkeln 5/5 stjärnor. Min motivering till det betyget är att du ger dina deltagare energi, du ger lugn och harmoni vilket ger mig som deltagare en fantastisk upplevelse. Upplägget att få sitta ner och dela med sig av sitt mammaliv och höras andras historier är så givande. TACK IGEN! Har varit så bra och givande. Hoppas verkligen få ta del av mer av detta framöver. – Anne.


Jag tyckte mycket om tacksamhetsdelen. Den känns oerhört viktig men också så lätt att glömma bort. Att du hela tiden uppmuntrade oss till att skriva har gjort att jag fortsatt med skrivandet på ett helt annat sätt än tidigare. Det är så skönt att bara få ur sig allt. Så tack för det! – Sofia