Holistisk Coach

Holistisk betyder hel eller odelad och jag som Holistisk Coach har ett helhetstänk där alla bitar i livet är lika betydelsefulla och påverkar varandra.

Det handlar om ätande, rörelse, sömn och vila. Men också om hur vi spenderar vår fritid, jobb, våra relationer till andra och även till oss själva. Det handlar om varför vi gör saker och hur. Och om vad just du mår bra av.

Tillsammans går vi igenom dina bitar, ser hur du har det nu och hur du skulle vilja ha det. Du reflekterar och delar med dig av dina tankar och känslor medan jag lyssnar, vägleder och ger dig olika verktyg för att nå dina mål.

Success is liking yourself, liking what you do, and liking how you do it – Maya Angelou

Just nu erbjuder jag 3 månaders Coaching för endast 4500kr. Vi ses då var tredje vecka i 60 minuter. Möjlighet att dela upp betalningen på två eller tre fakturor finns.

Jag finns på plats i Stockholm eller så ses vi över videosamtal så du kan befinna dig vart som helst i världen.

Maila mig på hej@holisticmama.se eller fyll i formuläret nedan för en 15 minuters gratis session.

Annika har fått mig att tänka framåt, inse vikten av avslappning och bli bättre på att se dom olika delarna i livet för att utifrån dessa speca upp vad som finns att jobba på. Varje möte har inneburit en tankeställare, påminnelse och peppning att skriva ner och ta tag i saker som jag själv kan påverka. Annika känns lugn och trygg att öppna upp sig för, en bra vägledare. – Marie.

Annika inleder varje tillfälle med en övning där man grundar sig själv och det gör att man samlar tankarna och kommer till nuet. En övning jag har uppskattat. Därefter har hon frågat hur man har det. Hon är mycket inlyssnande och ställer relevanta frågor och försöker få en att belysa problemet/dilemmat ur nya perspektiv. Tiden flyger förbi och tillslut har man med hjälp av hennes frågor kommit fram till olika lösningar på sina problem. – Anna