MammaCirkel

Att vara förälder är helt fantastiskt och precis lika utmanande. Rätt himla tufft faktiskt. Det är lätt att man fastnar i ekorrhjulet, bara kör på utan reflektion och glömmer bort sig själv. Därför har jag skapat en mammacirkel där du får tid att fokusera på dig.

Genom att delta i MammaCirkeln kommer du att få

♡ lära dig hur du skapar mer tid för Dig under dom hektiska småbarnsåren

♡ verktyg som du kan använda dig av under resten av livet

♡ reflektionsövningar som du kan göra hemma för att få en skönare vardag

♡ lära dig lyssna på din egen kropp, din magkänsla och ditt hjärta

♡ tid att fokusera på dig själv en stund

Tänk dig en föräldragrupp på BVC, fast där fokus ligger på dig och inte bebis. Hur kan du göra för att ta hand om dig?

Vi kommer att gå igenom ätande, vila och återhämtning, rörelse, stress och acceptans. Glädje och DU. Allt handlar om dig. Vad gör dig lycklig? Vad mår du bra av?

Jag kommer inte att säga exakt hur du ska äta, träna, sova osv. Utan du kommer att få utforska, reflektera och hitta vad som passar just dig. Under själva träffarna kommer vi bland annat att syssla med sharing, vi sitter i cirkel ibland två och två och delar med oss och lyssnar på varandras resa – du blir sedd och lyssnad på utan att bli dömd.

Vi kommer jobba med att reflektera, skriva och dela med oss. Fantastiska verktyg som gör att du lär dig lyssna på din egen kropp, ditt hjärta och din magkänsla. Jag kommer att hålla space och du får en stund att fokusera på dig själv och vad du behöver för att må bra.

Jag som Holistisk Coach och mamma till fyra, leder samtal och håller space så att du kan tänka på dig själv en stund. Vad behöver du och vad mår just du bra av? Och hur kan du få in mer av det i din vardag.

Vi ses 5 gånger, på onsdagar med start den 28 augusti. Tid & Plats är kl 10.30-12.00 på Wörkout the Studio. Tomtebodavägen 3a, ett stenkast från Torsplan/ St Eriksplan. Pris är 1250kr och betalas med swish eller faktura. Det går även bra att dela upp betalningen. Fika ingår och bebisar är alltid välkomna <3

För att det ska bli så bra som möjligt är det begränsat antal platser. Boka din här under. 

Boka din plats genom att maila hej@holisticmama.se eller fyll i formuläret nedan

När jag skrev upp mig på cirkeln visste jag faktiskt inte vad jag skrev upp mig på men snabbt märkte jag ändå hur bra det var att komma in i det tankesättet jag saknat… Jag tycker övningarna varit bra även om det har varit svårt att få till det ibland så fick det mig att tänka mer på alla valen jag gör och de valen jag inte gjort, att fokusera mer på nuet och hur jag mår. Få kontakt med kroppen och våga känna efter och slappna av. – Annika

Jag ger cirkeln 5/5 stjärnor. Min motivering till det betyget är att du ger dina deltagare energi, du ger lugn och harmoni vilket ger mig som deltagare en fantastisk upplevelse. Upplägget att få sitta ner och dela med sig av sitt mammaliv och höras andras historier är så givande. TACK IGEN! Har varit så bra och givande. Hoppas verkligen få ta del av mer av detta framöver. – Anne.

Jag tyckte mycket om tacksamhetsdelen. Den känns oerhört viktig men också så lätt att glömma bort. Att du hela tiden uppmuntrade oss till att skriva har gjort att jag fortsatt med skrivandet på ett helt annat sätt än tidigare. Det är så skönt att bara få ur sig allt. Så tack för det! – Sofia