MAMMACIRKEL

Jag brukar skoja och säga att mina MammaCirklar är som AA-möten för småbarnsföräldrar men faktiskt så är det är personlig utveckling, gruppcoahning och tid där du får fokusera på dig själv en stund.

Under själva träffarna kommer vi bland annat att syssla med sharing, vi sitter i cirkel ibland två och två och delar med oss och lyssnar på varandras resa – du blir sedd och lyssnad på utan att bli dömd.

Vi kommer jobba med att reflektera, skriva och dela med oss. Fantastiska verktyg som gör att du lär dig lyssna på din egen kropp, ditt hjärta och din magkänsla.  Det blir meditation och olika övningar varje gång vi ses. 

Du kommer att få

  • Lyssna på din egen kropp, din magkänsla och ditt hjärta
  •  Prova olika typer av meditation och avslappningsövningar
  • Verktyg för att må bra under dom tuffa småbarnsåren och resten av livet
  • Träffa andra mammor och få nya vänner för livet
  • Tid att fokusera på dig själv en stund

Du får även fika varje träff, övningar att göra hemma och ett kit med en kristall, en roller med eteriska oljor för support och såklart en anteckningsbok och penna för alla dina reflektioner. 

Cirkeln är till för alla mammor i småbarnsåren, gravida och bebisar är självklart också välkomna. 

Vi håller till på Wörkout The Studio, nära Torsplan/ St: Eriksplan. Vi kommer att ses på onsdagar mellan 10.15-12.15 och det är 5 träffar.

Datum : 4/3, 11/3, 18/3, 25/3, 1/4

Pris: 1295 :- och betalas med faktura eller svisch. Du kan även dela upp beloppet, meddela bara det när du anmäler dig. Din bokning är bindande men du kan så klart ge bort din plats vid behov. OBS! Begränsat antal platser så boka din idag.

Fyll i formuläret nedan eller maila hej@holisticmama.se

När jag skrev upp mig på cirkeln visste jag faktiskt inte vad jag skrev upp mig på men snabbt märkte jag ändå hur bra det var att komma in i det tankesättet jag saknat… Jag tycker övningarna varit bra även om det har varit svårt att få till det ibland så fick det mig att tänka mer på alla valen jag gör och de valen jag inte gjort, att fokusera mer på nuet och hur jag mår. Få kontakt med kroppen och våga känna efter och slappna av. – Annika

Jag ger cirkeln 5/5 stjärnor. Min motivering till det betyget är att du ger dina deltagare energi, du ger lugn och harmoni vilket ger mig som deltagare en fantastisk upplevelse. Upplägget att få sitta ner och dela med sig av sitt mammaliv och höras andras historier är så givande. TACK IGEN! Har varit så bra och givande. Hoppas verkligen få ta del av mer av detta framöver. – Anne.

Jag tyckte mycket om tacksamhetsdelen. Den känns oerhört viktig men också så lätt att glömma bort. Att du hela tiden uppmuntrade oss till att skriva har gjort att jag fortsatt med skrivandet på ett helt annat sätt än tidigare. Det är så skönt att bara få ur sig allt. Så tack för det! – Sofia