Feel Good Mama

Välkommen på en 2 timmars feelgood workshop där vi fokuserar på dig som mamma. Det du behöver. Det du mår bra av. Och hur du får in mer av det i din vardag.

När jag tänker på Selfcare ser jag ett bad framför mig, det är fullt med blomblad och tända ljus. Det ser magiskt ut och doftar lavendel. Jag kan känna lugnet och det varma vattnet om mina fötter när jag stiger i karet. Enya spelar i högtalarna och plötsligt så kommer det.

– Maaamma. Vad gör du? Ska du bada? Jag vill också!

Alltså, hur sjutton ska man få till det när man inte ens får doppa tårna, ta en dusch eller gå på toa ifred?

Vi kommer att från ett holistiskt perspektiv gå igenom selfcare och hur du kan leva ett mer hållbart liv. Du kommer att få verktyg du kan använda dig av resten av livet. Det blir reflektion, sharing och meditation. Fika ingår och bebisar är alltid välkomna.

Plats: Wörkout the Studio, Tomtebodavägen 3a. Ett stenkast från Torsplan/St Eriksplan.

Datum & Tid: Onsdag den 15 januari kl. 10.00-12.00

Pris: 333:- betalas med svisch eller faktura senast den 31/1. Anmälan är bindande men du kan ge din plats till någon annan vid förhinder.

Anmälan: görs på hej@holisticmama.se, eller i formuläret nedan. Ange special kost.

Kom, det kommer att bli magiskt <3

//Annika ~ Holistisk Coach, Hälsoinformatör & Mamma till fyra