RECEPT

Banankaka Extra Allt

Ni som hängt med mig ett tag, ni vet att jag älskar min banankaka. Och jag vet att ni älskar den också. Och håll i er nu för idag så bakade jag den med extra allt. Så himla god. Jag hackade ner mörk choklad och valnötter. Och sen hade jag i blåbär. Alltså. Magi!

Glöm inte att bre på en klick nötsmör för att verkligen få det där extra allt. Mandel eller jordnöt är min favorit.

Banankaka extra allt

Du behöver:

3 bananer plus en att ha på toppen om du vill

2 ägg

1,5 dl bovetemjöl

1 dl kokosolja

1 krm bikarbonat

1 msk ceylonkanel

2 nypor havssalt

1 dl valnötter

4 bitar mörk choklad

1 dl blåbär ( frysta)

Gör så här:

Mixa bananerna, ha i ägg, mjöl, kokosolja och kryddor. Mixa igen. Hacka nötterna och chokladen. Ha i det och rör om med en slev. Ha i blåbären sist och rör om försiktigt. Häll sedan i en form med bakplåtspapper. Och stoppa i ugnen på 175 grader i ca 50 minuter.

Är det så att du är sugen på min bästa banankaka alltså utan extra saker i, så hittar du receptet HÄR <3

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply