EVENT LIFE

Föreläsning på UnderBara Barn Mässan

Alltså jag håller på att spricka av förväntning och nervositet. Imorgon och på lördag ska jag föreläsa på UnderBARA BARN mässan. Det ska bli så roligt. Samtidigt är det superläskigt. Eftersom det är en öppen föreläsning för alla som är på mässan så vet man ju aldrig om det är 5 eller 50 personer i publiken.

Det är säkert en hel del rörelse runt omkring också så gäller verkligen att hålla fokus men det ska gå bra. Känner mig väl förberedd och ser fram emot att träffa alla på plats. Jag kommer även att erbjuda mässrabatt på mina MammaCirklar och Coaching samt tävla ut en plats i valfri MammaCirkel och två sessioner coaching. Så det vill ni inte missa <3

Ni hittar mig på lilla scenen på fredag kl.12.00 och lördag kl. 14.30. Ses vi där?

HOLISTICMAMA ~ Tid att fokusera på dig själv en stund

Att vara förälder är helt fantastiskt och precis lika utmanande. Rätt himla tufft faktiskt. Det är lätt att man fastnar i ekorrhjulet, bara kör på utan reflektion och glömmer bort sig själv.

Efter 10 år i småbarnsåren har Annika, holistisk coach, hälsoinformatör och mamma till fyra, förstått vikten av att ta hand om sig själv också, att du också är viktig och värd att må bra.

Här kommer du att få verktygen för hur du får till det du behöver och det du mår bra av. Och vad är det du behöver för att må bra egentligen?

You Might Also Like...

2 Comments

  • Reply
    Sandifighter
    11 oktober, 2019 at 21:31

    Så spännande, all lycka till ❤
    Jag föreläste i går på world mental health day för ca 50 personer. Så kul ❤

Leave a Reply