LIFE

HolisticMama + Aktiv Barnvagnspromenad

Jag hoppas att allt är fint med dig och att du har haft eller har en skön semester. Jag är inne på andra jobbveckan och känner mig faktiskt rätt full av energi och pepp på den här hösten. Jag har planerat massor av roliga och spännande saker.

Redan nu på måndag den 12 augusti ska jag vara med på Bonusmammans Aktiv Barnvagnspromenad ute på Djurgården och hålla en workshop efteråt. Det blir fokus på Vad du mår bra av och hur du får in mer av det i din vardag. Vi kommer att skriva, reflektera och dela med oss. Fantastiska verktyg som gör att du lär dig lyssna på din egen kropp. din magkänsla och ditt hjärta. Det kommer att bli tid för dig. För att du är värd det. För att du också är värd att må bra <3

Benita som är @bonusmamman startade Aktiv Barnvagnspromenad sommaren 2017 när hon själv var föräldraledig och ute och promenerade mycket runt Djurgården. Där såg hon hela tiden mammor promenera ensamma och slog slag i saken och anordnade så man kunde gå tillsammans och träna på olika stopp på vägen. Och det är helt gratis. Rätt fantastiskt tycker jag. Nu är det tredje året hon kör och uppemot 30 mammor kommer varje gång. Jag ser mycket fram emot att få vara en del av detta. 


Benita har 5 barn, två som hon fött och 3 bonusbarn, därifrån kommer också namnet @bonusmamman. Hon pluggar till fysioterapeut med siktet inställt på kvinnohälsa. Kika in på hennes hemsida bonusmammans.com och #tränamedbonusmamman på instagram för träningstips, kvinnohälsa och mammalivet. 

Alla som är med på måndag kommer också att få en rabattkod för min mammacirkel som jag kör igång onsdag den 28 augusti på Wörkout the Studio som ligger ett stenkast från St Eriksplan/ Torsplan. Det längtar jag extra mycket till <3 

Det är samling 10.00 vid Strandvägen/ Djurgårdsbron och sen så möter jag upp er efter promenad och träning med banankaka och massor av kloka tankar. Ta gärna med vatten, något mer att äta eller dricka, en filt att sitta på och anteckningsblock och penna. Man kan säga att det blir som ett smakprov på min mammacirkel.

Hoppas vi ses på måndag <3

Kärlek och Kramar Annika

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply