LIFE

Ibland vill man bara ha 5 minuter för sig själv

Vi är nyss hemkomna från landet, eller nyss och nyss. Vi har hunnit äta thai som vi köpte hem på vägen. Vi har plockat undan och vilat en stund.

Att vara på landet är helt fantastiskt. Tystnaden och naturen. Hur barnen bara springer in och ut. Varje gång vi kommer dit undrar jag varför vi inte bor där. Samtidigt trivs vi utanför stan med närheten till vänner och allt som hör till. Kanske i framtiden. Vi får se.

Något som blir rätt påtagligt när man är där ute, på liten yta och flera stycken, är behovet av att få vara ensam. Jag har ett mycket större behov av det än vad jag tror. Och jag tänker som vanligt att om man vill ha något så får man be om det. Säga vänligt och bestämt – Nu ska jag sitta här ensam i fem minuter. Sätt på tv till barnen, be en annan vuxen om hjälp. Hitta dina minuter på något sätt. Ibland räcker till och med två.

Meditera. Vilken grej va. Måste vart en småbarnsförälder som kom på de. En perfekt anledning till att få göra ingenting en stund ♡

Medan vi packar bilen ♡
Måla hus och bära lekakulor. Mycket som ska fixas på landet.
Leah 6år ♡♡
Favoritbild på John ♡

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply