LIFE

Tid att reflektera

Jag har sen en tid tillbaka känt att jag suttit fast. Det går framåt men ändå är jag kvar på samma plats. Allt rullar på men ändå står det still. Jag tror ni förstår vad jag menar. För mig är det just nu i jobbet men det kan såklart vara inom alla områden i livet.

Och för att komma vidare är det ju bra att lista ut vad som hindrar en och håller en tillbaka. Varför är jag inte där jag vill? Och såklart är det ju bra om man vet vad man vill också. Annars får en ta reda på det först.

Och hur får man reda på det? Både vad man vill och varför man inte är där än. Jo genom reflektion.

Mitt favoritsätt är att ta fram min bok och låta pennan gå varm. Bara skriva utan att tänka. Och när jag känner mig färdig läser jag igenom allt och såklart har jag svaren där. Vi har ju dom inom oss. Vi vet ju innerst inne. Vi måste bara ta oss tiden att lyssna.

Och ibland får man göra det samtidigt som barnen tittar på tv och hoppar i soffan. Och har kokosolja i håret som ska duschas ut imorgon bitti. Lätt den bästa inpackningen så ni vet ♡

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply