LIFE

Tidig morgon & Dagens planer

Gissa vem som vaknade halv 6 och inte kunde somna om. Jo jag. Inte väckt av några barn eller alarm. Låg och vred mig en stund innan jag smög upp och la mig på soffan och läste.

Barnen kom upp en efter en och vid 7 var alla vakna. Passade på att rulla ut mattan medan dom tittade på morgontv och när jag var färdig hade dom redan ätit frukost. Så jag fick njuta av min ensam i lugn och ro. Ganska skön start på helgen även om jag hade föredragit att sova liiite längre.

Dagens planer är att åka till syster och hänga, träna och beroende på hur länge Micke är borta, åka och fira en vän som både fyllt år och grejat sin utbildning inom träning och hälsa samtidigt som hon vart föräldraledig. Vilket inte är det lättaste vill jag lova. Heja dig Sofia och Grattis ♡

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply