HÄLSA

Hälsoevent i Järla Sjö

I söndags hade jag, Sofia och Elinor ett hälsoevent för kvinnor på Bonobogym i Järla Sjö. Alltså lokalen var magisk och allt blev så bra.

Vårt intention låg i att stärka kvinnor inifrån och ut. På alla plan, på ett helhjärtat sätt.

Vi startade dagen med en ingefärsshot och sen höll Sofia i ett träningspass som såg riktigt svettigt ut. Sen var det gofrukost. Overnightoats, smoothie, förknäcke, ägg och massor av annat gott.


Efter maten höll jag i min Workshop. Vad behöver du och vad mår du bra av? Så får du in mer av det i ditt liv. Det blev så bra och jag tror att många kom fram till mer än dom trodde att dom kunde göra på så kort tid. Coaching är riktigt effektivt. Och det kändes som jag fick ut mitt budskap som jag ville. Helnöjd faktiskt.

Elinor avslutade med ett lugnt och mjukt yogapass och en meditation. Och som grädde på moset bjöd vi på min berömda banankaka efteråt. En riktigt lyckad förmiddag som vi garanterat kommer köra igen ♡

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply