LIFE

Dagen

Vilket jäkla väder hörni. Helt galet varmt. Känns som om det blev högsommar över natten. Precis som förra året. Men då hade vi väl inte ens vår, det har vi ju iaf haft nu.

Känner att jag måste få ordning på både barnens och mina kläder rätt snabbt. Har fortfarande fodrade regnställ och stövlar stående i hallen. Någon som kan relatera?

Dagen började med en långpromenad innan jag satte mig hemma och betade av min todolist. Tog en paus och körde ett pass med kettlebellen. Det måste vara ett av dom bästa redskapen för att få till snabba och effektiva pass hemma. Svingar, snatch, marklyft. Super för både flåset och styrkan.

Sen tog jag mig en sen lunch nere i centrum. Satt ensam och åt. Jag älskar det. Bara sitta och njuta av maten helt själv och samtidigt titta på folk. Vet att många tycker det känns konstigt att gå ut och äta utan sällskap men jag har alltid känt mig trygg i det. Blev en chevresallad, gott. Hur känner du? Brukar du äta ute själv? ♡

Orkade inte laga middag heller så blev en tur till Burger King. Skyller på värmen..
Känner mig ungefär som hästen i mitten, skulle kunna somna på köksgolvet just nu… kan man skylla allt på värmen?

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply