LIFE

Status

Mår: Förkyld. Snorig och kliig i halsen. Inte alls vad jag behövde just nu. Eller så kanske jag behöver mer vila och därför blev jag sjuk. Eller så har John helt enkelt hostat och snorat på mig flera nätter i rad.

Sovit: På soffan. Micke var och tränade igår kväll så jag passade på att kika på film och mysa själv. När jag skulle lägga mig var min säng full. Tre barn åt alla håll och kanter. Så jag tog ett täcke och gick tillbaks till soffan. Ganska skönt ändå.

Barnen: Är också förkylda, snorar och hostar. John är rätt hängig så fick bli vab idag. Dom stora är dock i skolan. Annars är allt bra med alla.

Dagen: Är ju hemma så tänkte vika tvätt och dammsuga. Baka en banankaka och kanske ta en lugn promenad så John kan sova i vagnen och samtidigt få frisk luft. Och läsa. Och vila. Och gosa med barnen såklart. Blir säkert en del tv också.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply