HÄLSA

En vecka på landet

VECKANS BÄSTA:

Vi har verkligen tagit det lugnt. Inget jobb eller tider att passa. Läst böcker, lyssnat på sommarprat, badat i poolen, i sjön, duschat i uteduschen, hållt oss i skuggan. Yogat och mediterat. Sparkat boll. Spelat spel. Ritat. Varit uppe för länge, sovit till 8 och ätit frukost vid tio. Ätit pizza. Dansat nakna i regnet. Helt enkelt återhämtning  på alla plan.

VECKANS LÄSKIGASTE:

En kväll hade vi stannat uppe ganska sent, barnen sov i deras sängar och jag skulle bara kolla något snabbt på mobilen innan läggdags. Jag låg då redan i sängen och det var becksvart. Men mobilen gav ju såklart ifrån sig ett sken. Och vad dras till det, ju äckliga kryp. Helt plötsligt dyker något som jag lovar kändes som en fladdermus ner och träffar mig vid halsen. Jag har nog aldrig flugit upp så snabbt. Satan alltså. Tände lampan men hittade ingenting. Såklart va de ingen fladdermus, men jag vet ärligt inte vad de va. Inte lätt att sova sen men jag lärde mig iaf att aldrig kika på mobilen i mörkret ute på landet igen..

VECKANS TRÄNING:

Två pass ute i trädgård och en sväng till hinderbanan. Jag sprang dit. 3,2 km vilket var galet jobbigt i värmen. Väl där utklassade kidsen mig på flera hinder. När ens 7 åring ger en tips för hur man ska svinga sig över och liksom visar, ja då känner man sig inte så kaxig. Speciellt inte när man själv inte kommer över. Upp för rampen kom dom också. Visst använde dom klättringshantagen på sidan men hallå. Så himla bra. Livia klarade tillochmed ringarna. Galet stark är hon. Förutom själva banan körde jag rep och välte däck. Älskart.

Har förresten en ny favoritövning och det är hantelryck. Tufft och roligt. Galen träningsvärk i baksidan får man också.

VECKANS KÄNSLA:

Kär, fri och lycklig. Och ärligt lite trött på värmen. Längtar efter höst på flera plan. Tänk att kunna gå ut och springa i sådär krispig luft. Använda kläder igen. Vara sugen på mat. Varm mat. Och sen att få komma igång med coachningen och MammaCirklarna. Det längtar jag efter mest.

VECKANS VÅGA:

Jag drog iväg ett spontant förslag på ett samarbete, eller jag har ju funderat på det ett tag. Att jag vill göra det. Men helt plötsligt kände jag bara Nu, nu är det dags och så skickade jag iväg ett Mail. Såklart fick jag autoreplay om semester så får vänta lite på svar men ändå. Håll tummarna.

VECKANS SKÖNASTE:

Jag har mediterat varje dag, jag följer Oprah och Deepak’s 22 dagars meditation Energy of attraktion. Helt fantastiskt. Älskar att meditera med ett mantra, tiden bara flyger iväg då. Iaf för mig. Det är ett nytt mantra varje dag som betyder olika saker. Någon mer som gör den eller mediterar med mantran?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply