HÄLSA

Veckans lista

Veckans Bästa:

Den här veckan har verkligen varit fantastisk. Tänk att jag haft min första MamaCirkel och det var ännu mer fantastiskt än jag drömt om. Sen har jag coachat en Mama nere vid vattnet under en stor ek. Helt magiskt. Jag längtar efter nästa gång <3

Toaselfie innan MammaCirkeln

Bjöd på lite gott, frukt, nötter och choklad.

Veckans Film:

CoCo.

Miguel, en pojke som drömmer om att bli musiker och hamnar i konflikt med sin familj, träder in i de dödas land för att hitta sin farmors morfar som är en känd musiker.

Alltså vilken vacker film, mina ögon var fyllda med tårar när den var slut. Har du sett den? Och Yes det är en barnfilm.

Veckans födelsedag: 

Idag fyller Bruce 9 år, alltså det är helt galet. 9 år! Tänk att han funnits i våra liv så länge. Känns som du föddes igår.

Det blev plättårta, sång och paket på sängen imorse. Min underbara pojke. Jag älskar dig till månen och tillbaka, flera hundra varv och ännu mera.

Veckans jobbigaste: 

Arne Alligator går på våra gator, kommer från ekvatorn… Nä men Aaaarne. Arne går med rumpan bar, skrämmer både mor och far.

Jag kan inte få ut det ut huvudet. Jag blir snart galen. Ni som vet, vet..

Veckans bild:

Från fotograferingen med Team I am ready. Vi hängde i Rålis ett par timmar i lördags. Fotade och skrattade. Vilket team vi är <3

You Might Also Like...

No Comments

 • Reply
  Linda
  8 juli, 2018 at 20:52

  Åh massa Grattis från oss till stora killen! Helt galet!
  Så spännande att följa dig, så mkt som hänt sen vi flyttade, sann inspiration!!

  • Reply
   annika
   11 juli, 2018 at 18:36

   Han tackar <3 Och jag me <3 Kram

Leave a Reply