HÄLSA

Veckans lista

VECKANS BÄSTA

Får man säga regnet som kom ikväll? Haha nä men det var otroligt skönt bara lite för lite om man får klaga. Hade velat springa ut och dansa i det men dom stora barnen var i badet så de gick inte. Fick dock känna på det på balkongen. Magiskt. Och lukten av regn <3

VECKANS SÄMSTA

Åkte tunnelbanan nu i helgen och alltså jag höll på att svimma av värmen. Luften stod helt still. Mådde så illa att jag tänkte gå av och gå hem. Men var way för sent för det. Är så glad att jag cyklar till och från jobbet. Frihet säger jag bara. Tycker alla som kan borde cykla till jobbet. Frisk luft, motion, billigt och bra för miljön. Finns det ens nå minus?

Leah plockade fina blommor till mig som visade sig vara giftiga. Inget hände eller så men känner att jag behöver uppdatera mig om vilka blommor som är OK eller inte.

VECKANS ERBJUDANDE

Jag har ett erbjudande nu, ett superduperbra faktiskt. 3 sessioner med Coaching för endast 950:-. Hur bra?! Riktigt billigt utan att tumma på kvaliten. Varför inte satsa på dig själv i sommar? Få hjälp att nå det där målet eller bara må lite bättre. Nu har du chansen. Läs mer, boka och lämna koden Sommar18 i ämnesraden för att få din rabatt. Klicka här på länken för att komma dit —> annikalarsen.se

PS. Jag coachar även över telefon/ videosamtal så du behöver inte bo i Stockholm.

Lunchdate i torsdags tillsammans med Malin på deras innegård. Nitro va så klart me. Mys <3

VECKANS INSPO

Jag jobbade vid Sthlm Marathon i helgen och wow säger jag bara. Att springa så långt i denna värme, eller i huvudtaget faktiskt. Helt otroligt. Jag är helt fascinerad av vilken blandning av människor som springer maraton. Unga, äldre tillochmed pensionärer! Jag såg målgången på han som vann, helt galet snabb. 2 h 13 minuter och typ 27 sekunder. Det såg så lätt ut. Men gissar på att det var allt annat än det. Fantastiskt gjort av honom. Och alla andra som sprang. Jag är lite sugen på att springa ett maraton själv. Har aldrig sprungit i närheten av dom sträckorna men tycker det känns spännande att testa. Iaf en gång. Kanske nästa år 😉

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply