Okategoriserade

Veckans lista

Veckans bästa: Att vara lediga hela familjen och inte ha några tider att passa. Det är nog det bästa, att inte behöva få upp alla och skynda iväg till skolan utan alla vaknar när dom vaknar, gos i sängen och långa frukostar. Och vi är lediga en hel vecka till. Underbart!

Veckans sämsta: Allt godis överallt. Jag har ätit och njutit av massor av choklad. Eller massor men i alla fall mer än vanligt. Det är egentligen inte ett problem men barnen har också ätit way to mucho mer än dom brukar vilket leder till tjat om ännu mer.

Om jag får höra – Mamma kan vi få ta lite godis ur påskäggen? en gång till innan klockan ens slagit tio på morgonen, då kommer jag tappa det och sätta hela familjen på sockerdetox. Kanske inte en sån dum idé egentligen.

 

Veckans frukost, kaffe och havregrynsgröt.

Veckans härligaste: Vår lilla tripp ut till landet. Strålande sol och kaffe på verandan. Barnen som springer ut och in, hoppar studsmatta och spelar boll. Fantastiskt.

 

Snart kan vi leka och träna ute tillsammans på landet igen, längtar!

Veckans träning: Känns som en riktigt bra vecka, löpning, rodd, hemmapass och intervaller idag. 10 minuters jogg på löpbandet följt av 30 st intervaller, 30 sekunder på och 30 sekunder av. Och sen 10 min nervarv. Tror jag ska fortsätta köra intervaller på söndagar. Jag gillart.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply