LIFE

Den tiden är förbi

Hej alla fina. Hur mår ni? Har ni haft en bra start på det nya året?

Jag valde att ta en paus under jullovet, fokusera på familjen och bara vara. Njuta av min sista tid som föräldraledig. För japp nu är den tiden förbi. Vi har haft inskolning den här veckan och idag lämnade jag John för första gången. Det spelar ingen roll hur många barn man har, det känns i hjärtat. Min älskade liten. Men jag vet att han har det bra där. Det är samma pedagoger som skolat in alla fyra barnen, eller i alla fall två av dom, ja pedagogerna alltså. Så jag känner mig trygg att han är där vilket gör stor skillnad.

Nu när alla barnen är iväg på dagarna har jag tid att fokusera ordentligt, jag ska fortsätta plugga lite till och starta upp min coaching på riktigt. Mycket roligt som händer den närmsta tiden och ni får såklart ta del av allt och förhoppningsvis få en massa inspiration och idéer av mig.

Nu ska jag bege mig ut på en liten promenad, rensa tankarna innan jag ska hämta hem mina små <3

En av mina favoritbilder från förra året

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

  • Reply Jessica Sundberg 11 januari, 2018 at 13:05

    Oj vad snabbt tiden går! Nya tider, nya tag ❤️ Kram!

    • Reply Annika Larsen 11 januari, 2018 at 19:52

      Ja visst gör den, bara flyger iväg! Känns både bra och tråkigt. Ledsamt att lämna liten men taggad till tusen på att satsa på mutt nu 🙂 Kram

    Leave a Reply