LIFE

En ny favorit

Sista kvällen innan jullovet och jag och kidsen sitter och tittar på SvampBob Fyrkant. Minns att jag läste någongång för länge sen att dom gjort nå tester och sett att efter att man tittat på just SvampBob så presterade man sämre efter, ja alltså typ att du blev dummare av det. Tror det stämmer faktiskt.

Iallafall, ska bli så skönt med ledighet, en kan ju tycka att jag är ledig hela tiden men nej, slippa lämning och hämtning ska bli sååå skönt. Och att hänga med barnen också såklart. Förhoppningsvis blir det bra väder, lite snö och sol. Sovmorgnar och god mat. Varm choklad och underställ. Se på film och gå långpromenader.

Tog en imorse efter jag lämnat barnen, en långpromenad alltså. John sov i vagnen och jag lyssnade på podd. Ett jädra liv med Joanna Swica och Jessica Clarén. Wow! Säger jag, en ny favorit. Har ni lyssnat?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply