LIFE

Bokklubb och att gråta

Idag känner jag mig känslosam, två gånger har jag börjat gråta. En gång framför tv när det filmades en förlossning och mamman väntade på att få höra sitt barns skrik, jag vill bara höra hans skrik upprepade hon och när hon väl fick det rann tårarna längs mina kinder också.

Andra gången när jag läste ut min bok. Den kommer att vara den första i bokklubben. Jag tänker mig en bok i månaden och att ni som vill läsa gör det och sen kan vi fylla kommentarsfältet med funderingar, vad vi tyckte om boken och om det finns något vi kan applicera i våra liv. Alla böcker kommer att ligga inom holistisk hälsa. Vad tycker ni om att läsa på engelska förresten? Tänker att någon bok kanske blir det, känns det ok?

Tillbaka till tårarna, jag älskar att få gråta ut ibland. Inte att vara sårad eller uppleva något jobbigt men att få fyllas med känslor och bara släppa ut dom genom att gråta. Jag tycker det känns renande och jag känner mig lättare efteråt.

Hur känner du? Har du lätt till gråt eller gråter du aldrig? Hur tror du det kommer sig? Berätta ♥

No Comments

Leave a Reply