LIFE

Fredagslistan

Känns som det är dags att ta tag i fredagslistan igen, jag älskar ju själv att läsa dom och skriva dom me så nu kör vi.

Veckans bästa: Att jag fått tillbaka inspirationen till att blogga, det krispiga höstvädret, parkhänget efter skolan, ingen speciell händelse bara hänget med barnen.

Veckans sämsta: I tisdags var jag hos tandläkaren, rotfyllning stod på schemat. Själva behandlingen gjorde inte alls ont. Behövde inte ens bedövning. Däremot att ligga och gapa i en timme. Det är ganska jobbigt faktiskt. Under tiden roade jag mig med knipövningar och att fokusera på min andning. Men nu till det sämsta, priset. Inte kul att lägga så mycket pengar på en jäkla tand. Över 4500kr sammanlagt.

Veckans mest lästa inlägg: Annika vet hur en handduk ska hållas. 

Veckans kommentar: Chokladmuffins dagen till ära bakade jag mina proteinrika muffins, dom är gjorda på quinoa. Alltså dom är riktigt mumsiga. Leah åt 3 st, Livia 1 men Bruce bara en halv. – Tyckte du inte om den älskling? Frågade jag. – Den smaka lite mycket ekologiskt mamma. Hahaha! Han är inte lika förtjust i mammas hälsosamma bakverk som oss andra.

Veckans sömn: Jag har sovit så fruktansvärt dåligt den här veckan att det får en egen punkt. John håller på att få nya tänder och snuttar och snurrar hela nätterna. Jag har kommit i säng alldeles för sent och gah, nästa vecka måste det bli ändring på det. Och just ja, nästa vecka ska jag ut till Lillsveds igen. Woop woop! Längtar! Men först helg!

 

No Comments

Leave a Reply