LIFE

Bästa sättet att gå 10 000 steg om dagen

Detta är ett Annonssamarbete tillsammans med TomTom

Jag har ju provat den här fitnesstrackern från TomTom och varje dag satsar jag på att nå minst 10 000 steg. Vilket har visat sig vara svårare än jag trodde nu under sommarlovet.

Jag tycker inte jag sitter stilla mycket, okej sitter och ammar ibland och leker på golvet men stillasittandet bryts iaf ofta för att hämta saker, hjälpa barn osv.. plus att jag tränar och tagit endel promenader. Ändå är det på håret att jag kommer upp i dom där stegen.

Och jag vet ju varför, i våra vanliga rutiner går vi överallt. Till skola, förskola, träningar osv. Aktiv transport alltså.

Vilket enkelt sätt att få vardagsmotion, eller hur? Det är också ett av dom bästa sätten att få barnen i rörelse och få bra vanor. Ni vet att våra barn här i Sverige inte är så aktiva som vi tror? Klicka på den rosa länken så kan ni läsa mer om det.

Klockan har också visat sig ge barnen mer rörelseglädje. Ute på landet ville alla ha den på sig för att springa och samla steg, tror Bruce sprang 7000 steg vid samma tillfälle. Bara varv efter varv för han tyckte det var så kul att se siffrorna öka.

Nej nu ska jag resa på mig, bryta stillasittandet och samla lite mera steg. Här kan ni läsa 10 saker som ni kan använda klockan till. 

Detta är ett Annonssamarbete tillsammans med TomTom

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply