LIFE

Sweet sunday

Idag har Bruce lagat middag till oss, lite hjälp av mamma fick han när han konstaterade att; Mamma, jag visste inte att det var så jobbigt att steka pannkakor.

Hahaha, nä det tar ju en halvevighet att göra det. Men han var så duktig och tog uppgiften på stort allvar. Han dukade bordet och fixade. Känns att han börjar bli stor min kille ♥

Annars har dagen gått åt till att tvätta, småfix och lite plugg. Jo, parklek blev de såklart också. Måste ju rasta barnen. Både för deras egen skull och min. Dom klättrar ju på väggarna av att vara inne en hel dag. Fast det gör ju jag me iofs.

Sen köpte vi hem årets första vattenmelon. Alltså så gott! Och sån sommarkänsla man fick. Hela tallriken åts upp på ett kick. Till de åt jag mina chokladbollar utan socker, honung eller dadlar.

Fast den här gången rullade jag dom inte utan la upp dom med en sked på en tallrik direkt. Mycket smidigare och mindre kladd. Tyvärr räckte inte min kokos till att ha ovanpå men då kan man ju bara sprinkla över den med sked.

Har fått några frågor och kokosoljan ska vara i rumstemperatur och tänk på att kokosolja stelnar i kylen så dom blir lite hårda om man äter dom direkt. Låt dom hellre stå en stund innan ni hugger in. Ahh, dom är liksom löjligt goda. Obs, kidsen gillar dom inte, haha. Men som sagt om man gillar riktigt mörk choklad så är dessa mumma.

Nu ska jag fixa det sista innan läggdags. 21.30 ska jag sova idag. Är sjukt trött och känner att jag behöver få ordning på sömnen nu. Massor som händer dom kommande veckorna. Och sömnen är liksom a och o för att orka.

Hur har er dag varit? Bra hoppas jag

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply