HÄLSA, LIFE

Familjeyoga

Härliga morgonpromenader i fina Norrtälje

Jag sitter med en kopp kaffe och några bitar mörk choklad, John ligger bredvid mig och tuggar på snuttisen. Tjejerna spelar på Ipaden och jag njuter lite av lugnet just nu. Försöker smälta helgen och alla dess intryck.

Jag var i Norrtälje och gick steg 1 & 2 i barnyogaledarutbildningen hos barnyoga.com. Det var heldagar och John var med hela tiden. Vi har verkligen fått världens mest nöjda bebis. Han åt, sov och skrattade sig igenom hela utbildningen. Han njöt av klangspelen, tittade förundrat på oss när vi gjorde yogasagor och charmade precis alla som var där. Min fina lilla John ♥

Ett sånt här rum skulle man ha hemma 🙂

Jag har lärt mig massor dom här dagarna och träffat så många fina människor. Har verkligen vart härligt att få hänga med en massa tjejer en hel helg. Dricka gott te och äta mörk choklad i pauserna. Yoga tillsammans och att få byta erfarenheter. Och vilka fina lokaler vi var i, ville helst flytta in där på en gång.

Nu väntar steg 3 här hemma, när jag skickat in mina uppgifter får jag mitt diplom. Men redan nu kommer jag börja använda mig av all kunskap och sprida den vidare. Barnen här hemma har det redan övats på, snart blir det på förskolan och så tänkte jag samla ihop några familjer att träna familjeyoga på. Så himla fin grej. Har du barn i åldern 3-11 år och bor i Stockholm och är sugen så skicka ett mail på annikaat@hotmail.com så kanske ni kan vara med 🙂

Nu ska vi ge oss ut och leka innan Bruce ska hämtas hem. Hoppas ni har en fin dag ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply