HÄLSA, LIFE

En sån dag

Vilken dag, tror vi haft alla årstider här hos oss. Eller inte sommar då. Solen har värmt, det har både regnat och snöat. Känns så underbart att våren är här. 

Fina blommor <3

Idag tog jag tag i problemet och bytte batteri i min mobil. Äntligen kan jag använde den ordentligt igen. Fota, snapchatta och sånt utan att den dör. Även inomhus har den bråkat med mig.

Så jag åkte till Liljeholmen där dom bytte det på tio minuter. Och som jag gnällt och ojat mig över telefonen och så var det liksom tio minuter och 599kr allt de tog för att fixa det. Jaja nu är det fixat i alla fall.

Rawboll med hallon och lakrits från Waynes, mums!

Köpte gofika på Waynes, rawboll, grön smoothie och en sån hälsokaffe på kokosmjölk med hampa och kakao. Hjälp så god den var! Var inte sista gången jag drack en sån kan jag lova.

Härligt runt Årstaviken!

Passade också på att ta en skön promenad runt Årstaviken när jag ändå var i krokarna. Så fin runda. Lyssnade på tyngre i lurarna och bara njöt. Bästa tiden att vara föräldraledig kommer nu, äntligen är vintern över. Love it!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply