LIFE TRÄNING

Äntligen!


Äntligen vände det! Träningen kändes bra och framförallt kul! Yes!

Sportlovet är slut men tjejerna är lediga på måndagar. Och idag ville dom till gymmet och det lät ju som en bra idé. Lite läskigt att lämna John på minisats men tänkte att tjejerna är ju också där och håller koll, haha.

Och jag är så glad att vi åkte för idag kändes allt så rätt. Jag kände mig stark och körde på bra. Kanske för att jag ville hinna så mycket som möjligt innan jag hörde – Kan Johns mamma komma till minisats? Ropas ut genom högtalarna.

Men det bästa var att det gjorde jag aldrig, han var så nöjd och glad därinne och jag hann med 30 min på crosstrainern plus två cirklar. Ett med fokus på axlar och ett rumpa. Och 100 doppa hälen och lite skön stretch som avslut.

Så bra start på veckan, kommer somna med ett leende ♥

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply