HÄLSA LIFE

Ett par dagar av slarv

Wow vilken vecka jag haft. Verkligen upp och ner. Förkyld bebis = taskigt med sömn. Helgen bestod av fix och bak för 6 årskalas med 20 barn. Tror inte jag riktigt visste vad jag gav mig in på, haha. Men kul hade vi i alla fall.

Jag har ätit riktigt slarvigt. En macka till frukost, en banan i farten, bullar, glass och pasta till middag. Helt olikt mig. Men jag vet inte. Är inget att hänga upp sig på. Så länge man inte fastnar i det beteendet. Jag känner ju att jag mår dåligt av det. Trött, slö och omotiverad.

Tänk att ett par dagar av slarv kan göra så mycket. Ja och sömnen såklart men där är inte mycket att göra än att vila och sova när man kan. Nu vänder det dock och liten börjar bli bättre <3

Nej dags att ge min kropp lite näring så jag blir mig själv igen.

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply