HÄLSA, TRÄNING

Nu ska kilona väck

Dagen efter Bruce föddes vs Ett år efter Leah (första & tredje barnet)

Jag har bestämt mig för att gå ner dom sista kilona som jag gick upp under graviditeten. Först tänkte jag inte dela med mig av den infon utan bara köra vidare på med ett hälsosamt tänk. Det har jag såklart fortfarande men jag menar med fokus på just viktnedgång. Det kan skapa så mycket fel intryck hos dom som vill gå ner i vikt med bantning och självkänsla. Sen så tänkte jag att jag istället faktiskt kan visa hur man och att man kan gå ner i vikt samtidigt som man mår bra, äter sig mätt och har roligt under tiden. Att gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt.

Jag gick ju upp över 30 kilo dom tre första graviditeterna och efter Leah fann jag kärleken till träningen och hittade sundare matvanor. Den här graviditeten gick jag upp kanske 23-24 kilo. Även om det är mindre än tidigare så är det ju ändå mycket. Har gått ner en 14 kilo så har ca 10 kilo kvar.

Egentligen kommer jag att fortsätta som jag redan gör. Med promenader och träning. Bra mat. Skillnaden kommer att vara inget småätande, naturgodiset och Ben&Jerrys får vänta tills kilona är väck. Sen att få in regelbunden träning. Just nu är det lite då och då. Det är också där fokus kommer ligga här på bloggen. Inte på siffror och invägningar även om det kanske dyker upp något sånt också.

Har du gjort en viktresa? Eller ska du kanske precis börja en precis som jag?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

 • Reply Erica 2 februari, 2017 at 08:06

  Måste tipsa dej om fitnessblenders videon som finns på youtube! De är jättebra då man har lite tid!
  Man kan se dem gratis på youtube men på deras hemsida kan man köpa olika ihopsatta träningsprogram. Jag brukar köpa olika program och variera dem.
  Har själv kämpat bort 30 mammakilon nu och jag har bara använt mig av fitnessblenders videon. De är perfekta då man bara har 30minuter då barnen sover.

  • Reply Annika Larsen 2 februari, 2017 at 11:09

   Okej Tack för tipset. Ska kolla in ? Och bra jobbat ??❤ Kram

  Leave a Reply