HÄLSA LIFE

En dag i mitt liv

Idag har jag haft en riktig typisk dag för mig som föräldraledig. Gick upp 6.30, drack en grön smoothie samtidigt som jag ammade John. Såg till att dom andra barnen gick upp, fick kläder på sig, något i magen, borsta tänderna och håret. Det lät nog något smidigare än verkligheten, haha. Sen kommer punkten då man ska få alla i ytterkläderna. Det är då det roliga börjar. Vantar som mystiskt försvinner under natten. En som låg glömd under vagnen, såklart blöt inuti. Leah bestämmer sig för att gömma sig mitt i allt.

I alla fall ut och lämna alla där dom ska vara. Bruce börjar skolan 08 och tjejerna 08.30. Vi promenerar, det är kanske en km mellan hem och skolan + föris.

Sen vart det en skön eller skön och skön det var rätt jäkla ruggigt idag. Inga vårkänslor som man haft tidigare utan the Winter is back. En promenad på 4 km.

Hem, ammade John igen. Yogade en halvtimme. Åt lunch. Ammade igen. Somnade en timme bredvid bebis. Ammade igen. Åt mellis. Kaffe och två riskakor med jordnötssmör och banan.

Nu ska vi byta blöja igen och gå och hämta hem syskonen. Kommer säkert amma en gång till innan middagsfix. Sen ska barnen bada, leka och läggas. Kl. 21 börjar ett program på kunskapskanalen jag ska kolla på. En kille som promenerar längs hela Himalaya. Tidigare har han gått längs hela Nilen också. Galet och coolt. Sen blir det bums i säng.

Hur ser era dagar ut? Berätta ♥

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply