HÄLSA, LIFE

Jullov, Rudan & Utegym

Vi har jullov här hemma och jag tog visst lite ledigt från bloggen också. Men jag har inte försvunnit helt så ni blir inte av med mig, hehe.

Idag åkte vi på utflykt. Två stationer med pendeln till Handen. Där ligger Rudan med superfina slingor i skogen, fint vatten, lekplats och utegym. Gymmet är nybyggt, väldigt stort och jag tycker det är super att det finns rep att klättra i. Ett av dom bästa utegymmen jag sett faktiskt. Där ska jag träna nästa gång vi åker dit. Nu lekte vi bara.

utegymrudan

Vi promenerade vid vattnet och in i skogen. Jag älskar verkligen att vara i skogen. Den ger ett sånt lugn och barnen hittar alltid något att göra. Springa, klättra och hoppa. En plats för rörelseglädje ♥

rudan

Så fint väder idag även om det inte känns juligt eller vintrigt. Fast vindarna som blåste var iskalla. Tur att vi hade med varm choklad (klicka för recept). Jag gör min på havremjölk. Så gott.

rudan

Jag åt rågbröd med makrill i tomatsås på. En favorit hos mig. Perfekt till mellis eller lunch. Gott direkt ur burken, på knäckebröd, med ägg eller tillsammans med quinoa och spenat.

rudanrudanrudan

Lilla John som är hela 5 veckor nu sov så gott i vagnen. Han vaknade lagom tills vi kom hem och då var vi ändå borta en 3 timmar. Ganska perfekt ändå så jag slapp amma ute i blåsten.

Vi avslutade utflykten med att mata fåglarna. Dom var rätt galna och nästan attackerade oss när vi kom.

rudanrudan

En helmysig dag och det känns så skönt att ligga inne och mysa nu efteråt.

Hur har ni det? Är ni fortfarande lediga? Haft en bra jul? ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply