LIFE

Ditten & Datten

Promenad

Idag har Leah varit hemma med oss. Hon är lite förkyld och inte känts helt hundra. Vart faktiskt en himlans mysig dag. Vi har tittat på film, Ice Age 5, riktigt kul. Vi har byggt lego, vart ute på promenad med varsin vagn, gjort mina saffransbollar och bara myst.

Ni kan inte förstå hur skönt det är att gå ut och gå. Få frisk luft och röra på sig samtidigt. Det är så underbart. Jag har verkligen saknat det. Tänk i vår när jag kan börja springa igen. Det ser jag fram emot.

Jag har också fått massor gjort idag. Typ ansökt om föräldrapenning, bokat tid för att skriva under om faderskap eftersom vi inte är gifta, pratat med försäkringskassan, skrivit på papperna om namn till Skatteverket osv. Så skönt att få sånt ur världen. Mycket papper och saker som ska fixas när man får barn.

Jag hittar inte laddaren till min kamera och såklart har batteriet dött. Perfekt tajmat när man vill ta minst hundra kort om dagen på bebis. Tur att mobilkameran är ganska så bra iaf. Måste hitta den imorgon, lagt den på ett sånt superbra ställe när jag packade upp efter förlossningen.

Det var lite om min dag. Hur har er varit? Berätta ♥

You Might Also Like...

No Comments

 • Reply
  Ingela
  1 december, 2016 at 08:15

  Det var en toppendag igår! Jobbade som vanligt, och hade sen en jättemysig kväll med 17 årig dotter. ( Mannen är iväg på ”satsningen-mot-Vasaloppet-börjar-nu-vecka”. Tur vi har stuga i Dalarna:) ) Vilodag från träning, väldigt skönt faktiskt. Satt under filt i soffan och åt pepparkaksbollar, och ”dina” saffransbollar. Helt fantastiska! De har gjort succe på jobbet oxå!

  • Reply
   Annika Larsen
   5 december, 2016 at 22:22

   Å va kul att ni gillar saffransbollarna, storfavorit här hemma ? Mysigt med stuga i Dalarna och häftigt med Vasaloppet för mannen din. Jag skulle gärna åka lite mer skidor men aldrig fått till det.

Leave a Reply