LIFE

Måndag

God morgon alla fina <3 Hur mår ni? Haft en bra helg? Laddade för veckan?

Jag har inte gjort många knop den här helgen. Har knappt vart utanför dörren. Men så får det bli ibland och jag tror att det är dags att inse att jag faktiskt är höggravid och har tre barn att ta hand om. Det är ganska så tufft även om jag gärna vill klara allt själv och fortsätta på precis som vanligt.

Den här veckan har jag barnmorskan, en kompisfika och minstingens första tandläkarbesök inplanerat. Och sen dom vanliga grejerna med hämtning och lämning och aktiviteter. Lite träning och så vill jag handla det sista. Massor av vila tänker jag också få till men det är nog inga problem 😉

Jo och på fredagskvällen ska jag göra något superskoj. Tror det fortfarande finns platser kvar om ni också vill komma dit. Klicka er in HÄR så får ni se vad det är för kul 🙂

Nu ska jag drick en sån här och gå och lämna barnen.

Nu ska jag dricka en sån här och gå och lämna barnen.

 

Hoppas ni får en bra dag <3 <3

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply