LIFE

Fredagslistan

Äntligen fredag och dags för fredagslistan igen. Min vecka har vart bra, hur har er varit? Har ni gjort nå kul? Lämna gärna en kommentar och berätta 🙂

Veckans bästa: Måste vart förställningen i tisdag. Så kul och väldigt givande.

Veckans sämsta: När barnmorskan frågade- I vilka veckor kom dina barn nu igen? Jo dom kom + 7 dagar, +11 och +6. Och hon säger – Ja, då kan du nog ställa in dig på att gå över igen, det brukar följa samma mönster.

Att gå över tiden kan vara det drygaste som finns. Annars var det bara kul hos barnmorskan, både jag och bebis mår bra <3

Veckans gravid: Sista dagen på v 35 och 35 dagar kvar till BF( beräknad förlossning). Sammandragningarna börjar öka och göra mer ont, får ibland stanna upp och vila när jag promenerar och dom kommer. Känns att kroppen börjar förbereda sig för förlossning, så coolt!

gravid v 35Smygfotar mig lite på gymmet 😉

Veckans träning: 2 pass på gymmet, sist var det rodd och cirkel och idag blev det en timme på cykeln med 10 st enminuters intervaller där jag dubblade motståndet. Sen blev det axlar ala Pischa. Jag körde med 3 kg vikter första varvet, 2 kg andra och ynka 1kg sista varvet. Dom kändes så fjuttiga att lyfta upp men jag lovar att jag var trött när jag var klar. Man gör alltså tre varv innan man vilar.

Sen har jag tänkt att få till ett pass i helgen också. Kanske på något utegym i närheten. Hoppas på bra väder 🙂

Veckans premiär: Mössan! Hösten har kommit på riktigt hit till Stockholm och med det lite kyligare väder. Så mössan har åkt på. Jag älskar mössor. Mys!

fredagslista mössa

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply