FRUKOST GRAVID RECEPT

Frögröt

frögröt frögröt

Till frukost i morse testade jag frögröten vi fick från Risenta. Ja från träningsmorgonen med Paula & Pischa. Den var faktiskt supergod. Jag gillar ju att ha nötter och frön på gröten så varför inte ha i dom direkt.

Och ovanpå min nya craving lingon. Alltså hur kan jag inte ha älskat det tidigare, det är så otroligt gott och jag skulle kunna äta gröt till alla mål varje dag bara för att få äta lingon. Lingon, banan och havremjölk. Jag åt det nyss till kvällsmål och längtar redan till frukost för att få äta det igen.

Skönt att ha en lite nyttig craving för en gångs skull, med Leah fick Micke stanna bilen varje gång vi åkte förbi Mc Donalds för jag ville ha en sån liten mjukglass och med Bruce åt jag nog 7 piggelin om dagen i slutet. Eller var det 10 😉

You Might Also Like...

No Comments

 • Reply
  Amanda
  2 oktober, 2016 at 21:45

  Varför blir jag alltid så hungrig när jag kikar in här ??

  • Reply
   Annika Larsen
   3 oktober, 2016 at 06:06

   Haha, det tar jag som ett gott betyg ❤️

 • Reply
  Anneli
  3 oktober, 2016 at 11:27

  Jag är likadan, jag älskar att ha frön i min gröt 🙂

  • Reply
   Annika Larsen
   3 oktober, 2016 at 20:18

   Så gott eller hur 🙂 Kram

Leave a Reply