GRAVID TRÄNING

Dom bästa passen – när man inte har några förväntningar

gravid v 35

Visst kan man skymta en muskel där på armen 😉

Idag gick jag in i vecka 35. Alltså det börjar närma sig på riktigt. Snart dags att tvätta bebiskläder och packa bb-väskan. Så spännande! Vi såg ju Bridget Jones Baby igår, den var hysterisk rolig. Jag skulle kunna gå och se den ikväll igen. Skrattade så mycket att jag trodde bebis skulle komma ut där ett tag. Och det drömde jag även i natt. En så vacker liten flicka. Minns hennes ansikte från drömmen. Lite läskigt hur drömmar kan vara så verkliga. Hon kom inte ut på det vanliga sättet heller utan kröp liksom ut ur magen upp på mitt bröst. Kul att se om det är en flicka även i verkliga livet.

I morse ville barnen gå och träna. Eller rättare sagt hänga på Mini-Sats. Jag var rätt seg och hade inte planerat att träna men kände att varför inte. Kan alltid bara sätta mig och trampa lite. Men när jag satt mig och börjat ro kom jag in i ett skönt tempo och rodde 5 km på 27 minuter. Fick till en bra cirkel för överkroppen mest rygg och axlar också. Ibland är det dom passen när man är omotiverad eller inte planerat att träna som blir som bäst. När man inte har några förväntningar. Så glad att barnen fick mig att gå dit 🙂

Sen blev det lunch i Farsta och lek ute i parken i det fina vädret. Älskar såna här vackra höstdagar.

Nu ska jag vila, äta god middag och kanske läsa lite innan det blir tidigt i säng.

Hoppas ni har en underbar lördag <3

 

 

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply