FRUKOST HÄLSA RECEPT

HAVRE&QUINOAGRÖT MED KOKOSMJÖLK, ÄPPLE, TORKADE APRIKOSER & JORDNÖTSSMÖR

Jag älskar ju att äta gröt till frukost, det går att göra så många olika varianter och snabbt går det också. Sen alla godsaker man kan äta den med. Ja tillbehören gör ju gröten om jag säger så 🙂

Så när jag såg det här receptet hos @halsoliv_expressen var jag direkt tvungen att testa. Och den var så god. Lite söt och kändes lyxig. Kommer definitivt att ätas igen.

Såklart gjorde jag min egen variant och här kommer receptet. Enjoy <3

Havre&Quinogröt gjord på koksmjölk med äpple, torkade aprikoser och jordnötssmör

1 dl havre&quinogröt (från frebaco)

1,5 dl vatten

1 dl kokosmjölk ( Kung markatta)

två nypor salt

1 äpple

Koka upp gröten med kokosmjölk och vatten, ha i två nypor salt, jag använder havssalt. Hacka upp äpplet i små bitar och låt koka med i någon minut. Spara lite till serveringen.

Servera med jordnötssmör, två torkade hackade aprikoser- ekologiska och havremjölk.

Och glöm inte att njuta <3

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply