Alltså ni måste testa dem här gobitarna jag åt nyss. Otroligt gott! Saltet på toppen gjorde halva grejen så missa inte att ha det på. Jag åt upp allihop så det vart mer ett mellanmål än fika och med tanke på ingredienserna så funkar ju det me 🙂
Bananbitar med choklad, havssalt och gojibär
Dela 1 banan i skivor, bre på jordnötssmör av bra kvalité på hälften av bitarna och lägg på en skiva som ett lock. Ställ dem på en tallrik.
Smält 6 (stora) bitar mörk choklad 70% i ett vattenbad och häll den över bananbitarna. Strö över havssalt och gojibär. In med hela tallriken i frysen tills chokladen stelnat.
Ät och njut tillsammans med en kopp te <3
No Comments
Rund är också en form!
1 februari, 2016 at 13:21Men herregud vad det vattnas i munnen….! 😀
@annikalarsen
1 februari, 2016 at 13:29Haha, det var så gott ??
Cecilia
1 februari, 2016 at 16:29Lät himla gott!! Hinner man vänta tills det stelnar, tänker jag 🙂
@annikalarsen
2 februari, 2016 at 10:16Haha, ja det gick ganska fort. En kvart, tjugo minuter tror jag mina stod inne 🙂
Anna Jansson
1 februari, 2016 at 17:28Måste göra det här!! Kan man spara de färdiga sen på något smart sätt?
@annikalarsen
2 februari, 2016 at 10:12Ja gör det! Tror man kan ha dem i frysen isf? Men inte allt för länge.. Men oroa dig inte dem går fort att göra och fort att äta, hahaha 🙂
Sara
1 februari, 2016 at 19:21OMG! Ser dödligt goda ut!
@annikalarsen
2 februari, 2016 at 10:10å Det är dem :):) Du måste testa 🙂