HÄLSA TRÄNING

NU KÖR VI!

Efter att jag och Livia tränade tillsammans igår kände jag verkligen hur mycket jag har saknat det. Förra året var det en del av vår vardag. Vi hängde alltid ute hela familjen, på något utegym, i en park eller på en stor gräsmatta och tränade/lekte tillsammans. Kravlöst såklart och utan press på barnen.

Visst blev det en del i år också men inte alls på samma sätt. Med min deppighet och allt annat så har min träning inte varit regelbunden och är fortfarande faktiskt inte det. Visst är jag aktiv, promenerar och rör på mig men tidigare kunde jag bränna av ett pass innan läggdags eller direkt på morgonen. Bara för att jag ville det, jag tyckte det var så kul och det gör jag fortfarande men jag har liksom tappat motivationen.

Men jag vill verkligen och jag vet att jag kommer börja ordentligt igen det är bara det att det alltid kommer något i vägen. Typ en förkylning, en inlämningsuppgift till skolan eller ett bra program på tv. Ni vet dem klassiska bortförklaringarna. Aldrig hade jag förra året trott att jag skulle använda mig av dem, haha men nu sitter jag här i soffan. Suget efter en löprunda finns men jag sitter kvar ändå, det är ju mörkt ute, snart läggdags osv.

Men faktiskt kan jag ärligt säga att efter igår så känner jag att nu får det vara nog. Nu vill jag bli mitt vanliga jag på riktigt och inte bara i tanken och inte bara ibland så från och med imorgon är jag back to normal igen, okej.

Då var det sagt så då blir det gjort, eller hur?!

Nu kör vi!

ANNIKA LARSEN

 

You Might Also Like...

No Comments

 • Reply
  Helena Enqvist
  23 november, 2015 at 22:18

  Har man out:at så blir det av! Hejja dig 🙂

 • Reply
  Rund är också en form!
  24 november, 2015 at 08:34

  Lyssna på kroppen – du fixar det! 🙂
  Kram M

 • Reply
  Camilla
  24 november, 2015 at 09:07

  Heja dig! Kram!

 • Reply
  Maria Lavestedt Segeblad
  24 november, 2015 at 14:37

  Hihi jag brukar också skriva på sociala medier vid liknande tillfällen kring träning! Kul att du känner dig gladare och mer motiverad men försök inte gå från 0 till 100 bara. Har gjort så själv i liknande situation och det brukar aldrig hålla i längden. Ta hand om dig <3

  • Reply
   @annikalarsen
   24 november, 2015 at 22:31

   Tack för omtanken ❤️ Man kan säga att jag sakta gått från noll till 65 och nu är redo att hå till hundra igen ? Kram

Leave a Reply