HÄLSA

PROMENERA MERA

Idag hade jag en lunchdate med min mamma och syster inne på Söder. Välbehövligt att ses utan barn ibland, att kunna prata utan att bli avbruten titt som tätt. Dessutom fyller min älskade lillasyster hela 30 år idag! Galet! Betyder att jag snart fyller 33. Vi åt gott på 3 indier och babblade på för fullt. Och det bästa av allt är att vi ska på Spa den 13 december. Riktigt lyxigt ska det bli. Jag längtar massor! Grattis Sandra. Jag älskar dig!

Jag tog bilen in mot stan men parkerade i Blåsut och tog en skön promenad in till Söder och tillbaks såklart. Jag var lite arg då jag glömde mina hörlurar. Hade tänkt att lyssna på pod men det var faktiskt riktigt skönt att bara njuta av solen och promenaden utan att ha tanken någon annanstans. Att vara i nuet kan man väl säga lite klyschigt. Ska göra det lite oftare, glömma hörlurarna alltså och kanske lyssna på det jag vill när jag gör tråkiga sysslor hemma som att vika tvätt eller plocka med disken. Men imorgon på morgonpromenaden blir det Framgångspodden med Ida Warg. Det ser jag fram emot. Brukar ni lyssna på pod? Har ni några favoriter?

annikalarsen reebok shoes

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

 • Reply Camilla 11 november, 2015 at 20:38

  Jag älskar poddar! Styrkebyrån, Träningspodden, Träningsglädje talks och Maratonpodden är några av mina favoriter!

  • Reply @annikalarsen 11 november, 2015 at 20:41

   Jag me! Maratonpodden och träningspodden lyssnar jag me på ?

 • Reply Sandra 12 november, 2015 at 14:38

  Tack älskade syster det va så roligt att bara umgås ❤️❤️❤️❤️

 • Leave a Reply