HÄLSA

HUR MAN SYSSELSÄTTER FRISKA SYSKON VID VAB

Idag har jag VABat, minstingen har vart dålig och då har dem andra två också fått stanna hemma. Att var hemma med tre barn själv när den minsta har feber men inte så hon är däckad utan sådär lagom så hon gärna leker men helst vill sitta på mamma. Samtidigt vill 4 och 6 åringen hitta på bus.

Då gäller det att ha några bra aktiviteter att sysselsätta dem med så det inte bara blir skärmtid vilket är lätt hänt. Så idag har vi badat skumbad, bakat, ritat, byggt lego och det bästa lekt med ringarna som hänger i deras rum. Ja dem har en klättervägg också och när mannen ville sätta dit allt detta var jag inte superglad om man säger så. Livsfarligt och galet tänkte jag men det visade sig vara helt fel och nu tycker jag det är super. Att jag själv kan träna med dem är ju ett stort plus. Att ge barnen rörelseglädje och att dem kan vara aktiva hemma i rummet känns som något jag vill ge dem. Sen att se glädjen i deras ansikten när dem lär sig nya trick som dem stolt visar upp, ja det är bara underbart <3

romerskaringar romerskaringar2

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply