FRUKOST HÄLSA RECEPT

MIN FAVORIT – ÄGG I GRÖTEN

Igår när jag gjorde mina solhälsningar fick jag ett sånt flow att jag fortsatte att yoga en bra stund, efteråt var jag så hungrig och så sugen på havregrynsgröt. Jag älskar gröt, speciellt om man knäcker ett ägg i när den nästan är klar och rör runt tills ägget är tillagat. Det blir så krämigt och gott. Har ni testat? Blir lite extra protein och andra nyttigheter. Plus smidigt att ha dem direkt i gröten och slippa koka bredvid. Läst att man kan ha proteinpulver med smak på i gröten men det lockar mig inte, kanske är jättegott men ägg funkar utmärkt för mig.

Vad äter ni till frukost? Vad dukar ni helst upp med? Er favoritfrukost?

Här är en annan favoritgröt Kokosgröt 🙂

grötfrukost2 grötfrukost21 grötfrukost22

You Might Also Like...

No Comments

 • Reply
  pilla
  21 september, 2015 at 07:42

  Gott! Har aldrig testat med ägg i gröten men kanske läge att göra det snart när min grötätar period börjar. Just nu blir det fil för min del.

  • Reply
   WörkOutMama
   22 september, 2015 at 15:00

   Ja gör det, jag har kört mycket smoothiebowls och rawgurt på sistone men nu när hösten kommit blir man mer sugen på gröt 🙂 Hur som helst så är det supergott 🙂

 • Reply
  Jessica Sundberg
  21 september, 2015 at 08:50

  Jag älskar också gröt! Helst med mosad banan och kokos i och sen fyller jag på med sojamjölk – alltså det är heaven i en skål! Tar gärna ägget på ett par mackor 🙂

Leave a Reply