BRÖD FRUKOST HÄLSA RECEPT

EN BRA START

En av mina favoritstunder på dagen är frukost, att få ladda inför dagen med massor av gott och ge sig själv den bästa starten för en bra dag. Det tycker jag är viktigt.

I senaste numret av Topphälsa delade Marita Karlson med sig av några recept från hennes bok Superhälsa, ett av dem var bärscones som jag och tjejerna bakade till frukost i morse. Basen är havremjöl, vilket jag enkelt gjorde själv genom att mixa havregryn. Vi åt dem med chiasylten jag gjorde till brownien igår som förövrigt var sjukt god, recept kommer! Sconesen var goda men vi konstaterade att dem smakar mer som kakor än bröd fast det hade varken barnen eller jag något emot, hehe.

Nu är vi laddade och redo för teater och bus <3

 frukost2 frukost21

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply