HÄLSA

SÅ BLIR DU ETT PIGGARE OCH GLADARE DU

Fördelen med att somna klockan åtta på kvällen, vilket jag gjorde igår är att man vaknar tidigt, precis som jag gjorde i morse.

Medans äggen kokade startade jag dagen med 10 solhälsningar, åt en smaskig smoothiebowl på banan och blåbär med massor av gott på, drack underbart ekologiskt kaffe med kokosolja och cayennepeppar medans jag bläddrade i Runner’s World.

frukost1

Efter att väckt, gjort i ordning och lämnat kidsen så fick jag cykla i den här underbara dimman.

trappor hamnen

En grym start på fredagen helt enkelt. Behöver komma tillbaks lite i rutin med att lägga mig tidig, farligt att vara vaken till elva, tolv varje kväll. Märkt att jag lätt får huvudvärk av för lite sömn.

Så det är mitt tips till er, läggdags klockan tio för ett piggare och gladare du <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply