HÄLSA, WÖRKOUT

VARM I HELA KROPPEN

Cyklingen till och från jobbet idag gick så trögt. Hade ingen ork i benen och ibland blåste det så mycket att det kändes som jag stod stilla fast jag trampade för fullt. Trots det så tog det lika lång tid som vanlig men det kändes som en evighet. När jag hämtade barnen började energin komma tillbaka och när dem somnat kände jag att jag ville röra på mig så jag rullade ut mattan och började att göra olika rörelser med pinnen som jag är ungefär lika stel som. Sen fick jag till ett så himla skönt yogapass där jag koncentrerade mig på att andas ordentligt och vilken skillnad det gör. Istället för att fokusera så mycket på själva ställningen. Nu kände jag verkligen hur syret spred sig i kroppen och hur jag fylldes med energi på riktigt, låter flummigt och töntigt men det var verkligen så. Jag blundade och var varm i hela kroppen och njöt ordentligt av det.

Sen så avslutade jag med lite styrka :

50 x russian twist, 40 x armhävningar på tå, 30 x situps, 20 x ”lyfta kettlebellen över huvudet” 10 x plankan där man reser sig från att stå med underarmarna i till raka armar, en arm i taget och sedan ner igen = 1 rep.

ANNIKA4

Kan säga att det var så skönt att duscha efteråt och skrubba mig med olivolja och socker. Bästa skrubben!

Nu borde jag sovit för länge sen så Puss & God Natt <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply