HÄLSA

GÖR DIN EGEN GLASS TILL FREDAGSMYSET – FRUITCREAM

Här hemma har vi fredagsmys på hög nivå. Ett barn har däckat i soffan, det minsta är full av glass, både i sig och utanpå och det tredje har ätit så det kommer ut ur öronen på han. Glassen gör du enkelt själv och smakar himlans gott.

fruitcream

Börja med att dela två bananer i små delar och frys in. När det är dags för att göra glassen tar du ut den och låter den mjukna en stund. Jag gjorde två smaker. Mango & Jordgubb. Mangon är superlätt, du mixar bara två frysta bananer med ett paket frusen mango. Till jordgubben hade jag två frysta bananer, ett paket frysta jordgubbar, 1 dl kokosmjölk, en msk honung och lite vaniljpulver. Mums.

jordgubbsglass

Barnen älskar att vara med och göra egen glass, både att göra den och att äta den. Tycker det är så bra, allt gott behöver inte vara fullt med socker och annat skit.

Fruitcream funkar utmärkt istället, testa och se vad ni tycker <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

  • Reply tessochlex 7 augusti, 2015 at 22:22

    Låter supergott, tack för tipset det skall vi testa imorgon tror jag. Vi behöver hela familjen komma ifrån sockret och detta lät och såg gott ut och barnen älskar frukt.

    • Reply WörkOutMama 7 augusti, 2015 at 22:29

      Ja gör det. Mina barn älskar det och tycker det är precis som vanlig glass. Ett annat tips är att mixa frysta bär med avokado och lite honung det är vår favorit 🙂

    Leave a Reply