LIFE

SKOGENS KONUNG

älgen

Sitter i soffan med en kopp PUKKA Cleanse. Blev så glad när jag hittade dem på hälsokosten inne i Ekenäs, dock så kostade dem 6 euro för ett paket. Lite dyrt tycker jag men väl investerat ändå. Är rätt trött idag, hade tänkt att gå ut och springa men när vi var på väg hem från stan såg vi den här älgen ett par 100 m ifrån vårt hus och sen sprang den in i skogen precis vid oss så jag bestämde mig för att lyssna på kroppen och stanna inne idag. Skulle kissa på mig om jag mötte den, i och för sig så skulle jag nog få ett nytt rekord på runkeepern. Snabbaste tiden ever. Hade bara mobilen så blev inte världens bästa kort men den var stor, mäktigt djur. Får se om jag vågar mig ut och springa någon annan dag. Antagligen inte. Får bli backintervaller utanför huset i så fall.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply