FIKA FRUKOST HÄLSA RECEPT

CHIAPUDDING MED KOKOSOLJA

 chiapudding

Jag gjorde en sån god chiapudding häromdagen, använde mig av en burk med kokosolja som var slut men där det fortfarande fanns lite kvar runt om, odiskad helt enkelt. Hade i kokosmjölk, honung, vaniljpulver och rörde runt och in i kylen över natten. Jo, chiafrön hade jag också i såklart. Så nu står en till burk och väntar på mig i kylen. Det blir morgondagens mellis på jobbet. Hade en msk kokosolja i den så håller tummarna att den blir lika god som den förra.

Hoppas ni sover gott för det ska jag göra, helt slut efter en underbar dag i solen med parklek, shopping och bad. Sen två timmar The Bachelor, love it! och så kom jag ju på att det var räkningarna som skulle betalas så nu är det också gjort. Nu sängen!

God Natt <3

You Might Also Like...

No Comments

  • Reply
    Jessica Sundberg
    29 juni, 2015 at 08:53

    Jag älskar Chiapudding. Har fått ”hang-up” på Alpros färska kokosdryck (dyr men såååå god) och blandar mina chiafrön med denna. Toppar med underbara svenska jordgubbar och färska stora blåbär! MUMS!

Leave a Reply