HÄLSA, WÖRKOUT

JAG VILL TRÄNA

Just nu är jag så trött att jag knappt kommer upp ur soffan för att gå och lägga mig. Somnade här en sväng efter middagen och vaknade av att barnen hoppade på mig och ville leka så det var bara att gå upp. Nu är jag som sagt trött men svårt att sova med tanke på powernapen.

Hade så mycket att göra på jobbet idag att det var helt galet. Ska jobba hela veckan som kommer också men nästa helg är jag ledig tre dagar, ska bli überskönt. Leah fyller ju 2 år på lördag så då blir det kalas. Har tänkt att gå ut och springa på morgonen innan jag ska fixa med det sista med pynt och bakning. Det är verkligen dags för träning nu. Saknar det så mycket. Både i kropp och själ, mest i hjärtat..

burpees

Saknar till och med burpees. Då är det illa, haha.

Nä, ska göra ett försök att sova. Puss på er

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply