HÄLSA, WÖRKOUT

DAG 2 DONE

Äntligen är den här dagen över, alltså vi har haft en supermysig dag. Vart ute i solen hela dagen och lekt, barnen har varit glada och jag har varit hungrig. Kände absolut inte så igår, men första dagen går väl alltid lätt. Idag har jag ångrat mig flera gånger. En tomat har aldrig sett så god ut som när jag gjorde tacos till familjen ikväll. När dem åt cashewnötter fick jag påminna mig själv om varför jag valde att göra detta. Mamma vill du ha? Nej tack, fast det vattnades i munnen på mig när dem höll dem mitt framför näsan på mig så jag kunde känna hur ljuvligt dem doftade, hade bara behövt gapa så hade jag haft den lilla nöten i min mun. Annars har jag mått bra, klar i huvudet och pigg på något sätt men hungern. Hoppas verkligen det känns bättre imorgon. Bara tre dagar kvar. Stå ut. Du klarar det. Bra så. Nu ska jag sova. Hoppas ni haft en bra helg. Puss

Förresten längtar jag lika mycket efter ett sånt här pass som efter en näve naturella cashewnötter

träna

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply